Har du en god pizzabunn er du på god vei til den perfekte pizza. Det finnes imidlertid mange måter å lage den perfekte pizzabunnen på. Den beste pizzabunnen får du etter min mening dersom du setter pizzadeigen en til to dager før den skal stekes, og lar den heve og modnes i kjøleskapet.

Her har jeg samlet oppskrifter på fire typer pizzadeig som jeg varierer med - "kjappversjonen", napolitansk, surdeigspizza og eltefri pizza.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

PIZZADEIG ("KJAPPVERSJONEN")

550 g pizzamel (tipo 00) eller siktet hvetemel
350 g vann (3 1/2 dl)

NAPOLITANSK PIZZADEIG

525 g pizzamel (tipo 00)
350 g vann (3 1/2 dl)

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste