I jula lager jeg eltefri bakst nesten hver eneste dag. Det er så enkelt, det er så godt - og ikke minst er det kjempepopulært hos familie og venner. Dette nøttebrødet lages alltid til juletrefesten vi arrangerer for familie, fadderbarn og venner i romjula. Det eneste "problemet" med dette brødet er at det forsvinner så alt for fort. Jeg har flere ganger opplevd å bake det - uten å få smake så mye som en liten smule selv. Sånn er det når man er vertinne og er den som forsyner seg sist. Så her er kunsten å være kjapt frempå, eller bake to, dersom du vil sikre deg en smakebit selv. I år baker jeg to.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
500 g | siktet hvetemel |
100 g | sammalt hvete fin |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her