Det finnes knapt en bedre start på dagen enn nystekte rundstykker til frokost, brunsj eller lunsj. Det er slett ikke så arbeidskrevende, men krever litt planlegging. Du rører deigen kjapt sammen for hånd på ca. to minutter kvelden før, og så fikser du resten på morgenkvisten mens du pusler med andre ting eller leser avisen.
Disse rundstykkene er halvgrove og er tilsatt helkorn, solsikkefrø, linfrø og sesamfrø, som gir en god smak. Rundstykkene kan selvsagt nytes døgnet rundt og er for eksempel ypperlige matpakkebrød å ha på lur i fryseren (se tips avslutningsvis).
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
400 g | hvetemel |
100 g | sammalt hvete, grov |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her