I dag kan jeg friste med en ny tex-mex-variant, nemlig burrito med chilikylling. Kyllingen har fått selskap av rikelige mengder med chili (men det er selvsagt opp til deg å bestemme hvor hot din kylling skal være), sammen med paprika, løk og andre gode smaker. Chilikyllingen får også selskap av en deilig hvitløksdressing med hint av lime, og inni tortillalefsen har jeg også puttet noen andre godsaker, men her kan du ta det du har tilgjengelig eller lyst på. Kokt ris er for eksempel godt å fylle burritos med.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

CHILIKYLLING MED PAPRIKA

750 g kyllingfilet , i strimler
2 røde paprika , i små terninger

TACODRESSING MED HVITLØK OG LIME

300 g crème fraîche elle rømme
1 lime (ca.), saften

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste