Sett en ekstra spiss på grillmaten med en hjemmelaget BBQ-saus! Denne varianten som inneholder blant annet sennep og honning er etter min mening spesielt god til svinekjøtt, men passer også godt til kylling. Dette er en av mine grillsausfavoritter, og jeg kan nesten anbefale den som den er også, jeg bruker alltid lang tid på å smake meg frem når jeg lager denne grillsausen... :)
Ingredienser
1 | løk , finhakket |
1 ss | olivenolje |
1 dl | ketchup |
2-3 ts | honning |
2-3 ts | balsamicoeddik |
2-3 ts | dijonsennep |
salt og pepper |
SLIK GJØR DU
Fres løken i oljen, til løken er blank og myk. Tilsett resten av ingrediensene. Smak deg frem slik at du får en god balanse mellom det søte og det syrlige. La sausen småkoke til den tykner.
Avkjøl sausen. Pensle kjøttet med sausen mot slutten av grillingen, og bruk gjerne resten som saus til kjøttet. Sausen er holdbar i ca. tre uker dersom den oppbevares i kjøleskapet i et tett glass.
Enjoy!
Denne oppskriften har jeg sendt videre til mine venner som er grillelskere – den sausen må bare vœre helt nydelig
Denne var fantastisk god- anbefales!
😉
Denne sausen var virkelig nydelig! Brukte den på indrefilet av svin på familie grillparty, og den slo virkelig an!!
Denne hva helt magisk!!!
Jeg syns den smakte veldig rart. Lagde den nå i kjele.Men kanskje den blir bedre når jeg får den på kjøttet på grillen.?
Denne er nydelig på langtidsgrillet ribbe
Takk for tipset! 🙂