FISKEPINNER MED ERTEPURE OG TARTARSAUS
POTETVAFLER MED RAKFISKMOUSSE OG EPLE
PINNEKJØTT PÅ «MANDELPOTETSENG»
LAMMESKANKER MED ROTGRØNNSAKER
SALTIMBOCCA MED PESTOBØNNER OG TOMATER
OVNSBAKT TORSK MED KARAMELLISERT LØK OG MANDELPOTETPURÈ
Hamburgere med paprikasalsa, bacon og blåmuggost
Fjellørret med rømmesaus, agurksalat og ovnsbakte rotgrønnsaker
Reinsdyrgryte med kantareller og mandelpotetmos
Biff med saltbakt løk, parmesangratinerte tomater og rødvinssaus
Potetkake med røkt laks og lodderognkrem
Reinsdyrfilet med plommer, glasert persillerot, rødløkskompott og rødvinsaus
Rosmarinkylling med piperade og ovnsstekte mandelpoteter
Svinefilet med bakt løk, sellerirotmos og balsamicosaus