Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

novembermenyen

Velkommen til en spennende meny inspirert av asiatiske smaker! Kvelden byr på en frisk tunfisktartar med mango og chilimajones, etterfulgt av saftig asiatisk ribbe med sticky glaze og sprø kålsalat. Og deretter rundes måltidet av med en silkemyk kokos-panna cotta med kokoskrønsj og mangosaus – en søt og tropisk avslutning på menyen. Velbekomme!

 

# FORRETT #

 

Kvelden starter med en frisk tunfisktartar med mango og chilimajones, servert i små hjertesalatblader, der friske smaker møter et lite sting av chili. Bytt gjerne ut tunfisken med laksefilet, om du heller foretrekker det.

Tunfisktartar med mango og chilimajones

Flere forretter finner du samlet her.

 

#HOVEDRETT #

 

Deretter nytes en saftig asiatisk ribbe med sticky glaze og sprø kålsalat, full av gode dufter og balanserte smaker som varmer. Serveres i bao buns, eller med ris eller risnudler som tilbehør.

asiatisk ribbe med glaze

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning venter en myk og kremet kokos-panna cotta med ristet kokoskrønsj og mangosaus – et smakfull punktum på et deilig treretters måltid!

PANNA COTTA MED KOKOS OG MANGOSAUS

Flere desserter finner du samlet her.

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Flere gode treretters menyer finner du samlet herVintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her (Trines Barbera) og her (Trines Riesling)

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste