NYTT PÅ TRINES MATBLOGG

Som du kanskje har lagt merke til er det gjort noen endringer på nettsiden den siste tiden. I korte trekk er det blitt raskere og bedre søk, bedre navigasjonsmenyer, samt enklere å justere antall porsjoner opp og ned. Forhåpentlig vil brukeropplevelsen for deg som leser nå bli enda bedre. Her er litt flere detaljer rundt oppdateringene og hvordan du kan få enda større nytte og glede av nettsiden min.
SØK
Nytt forbedret og kjappere søk! Nå går det enda kjappere å finne frem det du leter etter på nettsiden, eller hvis du vil ha oppskriftstips. Skriv enten inn ingredienser du ønsker å bruke og få opp oppskrifter som inneholder nettopp disse ingrediensene (ypperlig måte å bruke opp rester på). Alternativt kan du søke på oppskriftsnavn eller stikkord, og nå må du ikke skrive inn eksakt oppskriftstittel eller søkeord for å finne frem. Søkefeltene finner du øverst i høyre hjørne eller på «hjem» (klikk på logoen), under den første oppskriften.

JUSTERE ANTALL PORSJONER
Nå er det enklere å justere opp og ned antall porsjoner. Du finner funksjonen ved målebegeret under ingressen til oppskriftene. Du justerer antall porsjoner ved å klikke på + og -, alt etter om du skal øke eller redusere antall porsjoner. I tillegg er ikonene som angir vanskelighetsgrad, tidsbruk ol. flyttet fra sidemenyen til under ingressen på desktop, slik at du får en bedre oversikt.

NAVIGASJON
Det er også gjort endringer på navigasjonsmenyen. Vi har redusert størrelsen på logoen slik at den ikke tar så stor plass på skjermen din. Vi har også fjernet HJEM og BLOGG på menylinjen. Klikk på logoen hvis du vil HJEM, og BLOGG har blitt erstattet med SISTE NYTT (bloggfeeden) som du nå finner øverst i nedtrekksmenyen til OPPSKRIFTER.

UKEMENY er blitt erstattet av MENYER. Her finner du som tidligere alle ukemenyene, men har i tillegg blitt utvidet med ulike menyer. Nå blir det enklere å planlegge middagsmenyen til årets mange tradisjoner og begivenheter, eller hvis du bare vil kose deg litt ekstra.

Nedtrekksmenyen for TRINES VIN er blitt utvidet, med egne sider for Trines Barbera og Trines Riesling, samt oppskriftstips til begge vinene.

Nedtrekksmenyen for TRINES MATKLUBB er også blitt utvidet, slik at det er enklere å orientere seg.

Her finner du også OFTE STILTE SPØRSMÅL – med svar på typiske spørsmål jeg får fra medlemmer i Trines matklubb.
Under DIVERSE har jeg samlet ulik informasjon om meg, kontaktinfo, mediesaker, ofte stilte spørsmål generelt ift. virksomheten min, litt info om kokebøkene mine, samt et arkiv som omfatter alt fra jeg startet bloggen i januar 2007 og frem til nå.

Ta gjerne en titt i arkivet og mediasakene for å få et lite innblikk i den fantastiske reisen jeg har vært på i snart 19 år!
Den største jobben, og som dere (forhåpentligvis) ikke vil merke noe til, er at jeg har fått utviklet ny programvare som sorterer alle ingrediensene på nettsiden. Den gamle var utdatert og måtte byttes ut. Så langt ser det ut som om alt har fungert som det skal. Dersom du oppdager at noe mangler eller ser litt «muffens» ut, blir jeg glad om du tar kontakt.
Tusen takk til flinke Marius og Morten i Kodeks som har ordnet med det tekniske, og en stor takk til manageren min Tore som har bistått meg med spesifikasjoner, skisser, testing og hjelp med tekster. Og tusen takk til alle medlemmer i Trines matklubb som gjør det mulig for meg å oppgradere og videreutvikle nettsiden min!

