påskemenyen4

Inviter på en smakfull og fargerik treretters middag i påsken! På årets påskemeny står det rekecocktail med mango og chili, lammefilet med deilig tilbehør og panna cotta med kokos og mangosaus. Jeg håper det frister! Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med en fargerik og spennende forrett med rekecocktail med mango og en litt spicy chilidressing. Rekene, mangoblandingen og chilidressingen kan gjerne gjøres klar tidligere på dagen og oppbevares i kjøleskapet, og deretter «monteres sammen» rett før servering.

Rekecoctail med mango og chilidressing

Flere forretter finner du samlet her.

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg gratinert lammefilet med honningbakte rotgrønnsaker, potetpuré og rødvinsaus.

GRATINERT LAMMEFILET MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER

Flere lammeretter finner du samlet her.

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med panna cotta med kokosmelk, kokoskrønsj og mangosaus. Desserten kan lages i små silikonformer slik jeg har gjort her, eller serveres i glass. Alle elementene til desserten kan lages flere dager i forveien.

PANNA COTTA MED KOKOS OG MANGOSAUS

Flere påskedesserter finner du samlet her.

 

Alle påskemenyene finner du samlet her.

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk også ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste