PÅSKEMENYEN; REKECOCTAIL, LAMMEFILET & PANNA COTTA MED KOKOS
Inviter på en smakfull og fargerik treretters middag i påsken! På årets påskemeny står det rekecocktail med mango og chili, lammefilet med deilig tilbehør og panna cotta med kokos og mangosaus. Jeg håper det frister! Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med en fargerik og spennende forrett med rekecocktail med mango og en litt spicy chilidressing. Rekene, mangoblandingen og chilidressingen kan gjerne gjøres klar tidligere på dagen og oppbevares i kjøleskapet, og deretter «monteres sammen» rett før servering.
Flere forretter finner du samlet her.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett velger jeg gratinert lammefilet med honningbakte rotgrønnsaker, potetpuré og rødvinsaus.
Flere lammeretter finner du samlet her.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med panna cotta med kokosmelk, kokoskrønsj og mangosaus. Desserten kan lages i små silikonformer slik jeg har gjort her, eller serveres i glass. Alle elementene til desserten kan lages flere dager i forveien.
Flere påskedesserter finner du samlet her.
Alle påskemenyene finner du samlet her.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk også ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her.