TEX-MEXMENY MED CHILIMARINERT LAKS, PULLED CHICKEN & CHURROS
Velkommen til en smakfull tex-mex aften full av spennende kombinasjoner! Vi starter med sprø tortillachips toppet med chilimarinert laks, mango og srirachamajones – en frisk og krydret appetittvekker. Til hovedrett byr vi på saftig og litt spicy pulled chicken med deilig tilbehør. Avslutningen er søt og uimotståelig, med hjemmelagde churros servert med en silkemyk sjokoladesaus eller karamellsaus, om du ønsker det. (Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.)
# FORRETT #
Vi starter med chilimarinert laks og mango, servert på sprø tortillachips og litt srirachamajones. Enkle, men smakfulle munnfuller som delvis kan forberedes tidligere på dagen, med marinering og anretning bør gjøres rett før servering.
#HOVEDRETT #
Deretter er det klart for smakfull pulled chicken (revet kylling) i tortillas, som serveres med to deilige salater; tomat- og koriandersalat, og en salat med smørstekte maiskorn og rød paprika. Det hele toppes med en deilig dressing med litt sting i, frisk koriander og en dæsj limejuice. En smakfull og enkel helgefavoritt hvor alle elementene kan gjøres klar tidligere på dagen, og varmes opp (kyllingen) før servering.
# DESSERT #
Som en søt avslutning foreslår jeg hjemmelagde churros med sjokoladesaus og/eller karamellsaus til dipp. Røra kan gjerne lages dagen før, og friteres umiddelbart før servering. Churros smaker nemlig aller best når de serveres lune. Lag dem gjerne sammen, mens en friterer kan en ruller churros i sukker og kanel, mens en annen lager sjokoladesausen. Karamellsausen bør lages i forkant.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her.
Dette så ut som en veldig god meny!
Har du noen drikkeforslag?