grillfest

Inviter til grillfest, med grillede nektariner med parmaskinke til forrett og grillspyd med svinekjøtt og en deilig sitrontimianolje til hovedrett. En silkemyk vaniljeparfait med limemarinerte jordbær setter et perfekt punktum på denne smakfulle og fargerike sommermenyen. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene (+).

 

 

# FORRETT #

 

Vi starter med grillede nektariner med parmaskinke og bringebærvinaigrette. Nydelige salte, søte og litt syrlige munnfuller. Nyt dem gjerne med en fruktig rosévin i glasset, mens resten av middagen koser seg på grillen.

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett forslår jeg grillspyd av nakkekoteletter, som serveres med en nydelig sitrontimianolje og lun potetsalat. Hvis dere er mange til bords kan du for eksempel også lage baconsurrede kyllinglår og litt ekstra grillmattilbehør, sjekk gjerne ut favorittene mine her.

Grillspyd med sitrontimianolje og lun potetsalat

Hjemmebakt brød er også alltid populært som tilbehør til grillmaten, hva med stablebrød med hvitløk- og persillesmør?

Stablebrød med hvitløk- og persillesmør

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning anbefaler jeg vaniljeparfait med limemarinerte jordbær. Parfaiten har jeg laget i små silikonformer som kan lages flere dager i forveien, og anrettes sammen med jordbærene rett før servering. En sommerfavoritt på hytta hos oss!

VANILJEPARFAIT MED LIMEMARINERTE JORDBÆR

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene på bloggen her. Vintips fra Sara Døscher finner du samlet her. Tips om hvilke retter TRINES VIN passer til finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste