Trines matklubb

Jeg lanserer Trines MatklubbSom medlem i matklubben min får du tilgang til alle oppskrifter, artikler og menyer på Trines matblogg, samt andre medlemsfordeler.

 

Opprettelsen av Trines matklubb innebærer at mange av oppskriftene på Trines matblogg heretter vil være forbeholdt medlemmer. Jeg har drevet matbloggen min i over 17 år, og de siste 10 årene har det også vært mitt levebrød. Jeg har hittil delt mer enn 3000 oppskrifter, artikler og festmenyer, samt ca. 750 ukemenyer.

 

Å drive Norges største private matside alene er veldig spennende og givende. Det er blitt en livsstil som også innebærer at jeg aldri kan ta helt fri. Men jeg elsker jobben min og mulighetene den gir meg, særlig dialogen med mine lesere og deres mange positive tilbakemeldinger.

 

Frem til nå har hovedinntekten på matbloggen vært sponsede innlegg i samarbeid med annonsører, men nå ønsker jeg å utvikle universet mitt sammen med dere i en medlemsklubb. Med Trines Matklubb får jeg en større forutsigbarhet og kan bruke mer tid på å være kreativ og utvikle nye oppskrifter til matbloggen for de som ønsker å bli medlem. Trines Matklubb sine medlemmer får tilgang til alt innhold på matbloggen, samt andre medlemsfordeler.

 

Dette er noen av de fordelene som du får:

  • Full tilgang til eksisterende oppskrifter 
  • Alle fremtidige oppskrifter 
  • Tilgang til alle artikler
  • Tilgang til alle ukemenyer, helgemenyer og festmenyer
  • Svarprioritet på spørsmål i kommentarfeltet 
  • Eksklusiv tilgang til arrangementer, personlig boksignering mv.

 

Pris på medlemskap i Trines matklubb:

Jeg håper at du vil bli medlem og blir med meg på min videre reise. Jeg har mange spennende oppskrifter og prosjekter på gang og mye som jeg vil dele med deg.

 

Bli medlem HER (årsabonnement) eller HER (månedsabonnement). Medlemskapet fornyes automatisk, men kan avbrytes når som helst, 48 timer før fornyelsen.

 

Spørsmål og svar knyttet til medlemskap og pålogging finner du samlet her.

5 matbilder

For deg som ikke vil/kan være medlem i Trines matklubb: 

Mange oppskrifter vil fortsatt være tilgjengelig for alle. Oppskrifter for «unge kokker» vil fortsatt være gratis å bruke. Funksjoner som «mine favoritter» og «min ukemeny» vil fortsatt være tilgjengelig for alle, dersom du har opprettet en profil på Trines matblogg. 

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Heia Trine,
    Så flott. Gratulerer og .
    I dag drikker vi både hvit og rød vin fra deg. Gjester snart. Mange hilsener fra Kari og Geir

  2. Hei Trine!
    Dette med betalt medlemskap og klubb synes jeg faktisk er en ekskluderende og trist utvikling
    Hilsen Elsa- mangeårig trofast følger

    1. Det er kostbart å drifte Trines matblogg som privatperson, både for å teknisk holde nettsiden oppe, men også for å dekke utgifter til alt som trengs for å oppdatere siden med nye oppskrifter, som for eksempel matvarer, utstyr og lønn til meg. Jeg har derfor opprettet Trines matklubb for å kunne fortsette å utvikle og dele nye oppskrifter for de som ønsker å være medlem. Oppskrifter merket med + krever medlemskap, men de øvrige oppskriftene og artiklene kan fortsatt benyttes av alle. Det er mer enn 3000 oppskrifter og artikler på nettsiden som jeg har delt gjennom 17 år, og de aller fleste er fortsatt gratis å bruke.

    2. Enig!
      Jeg forstår ideen, men falt ikke i god jord hos meg. Ser ut som det har gått greit gjennom denne tiden jeg har fulgt denne siden (fra start). Det ene drar det andre. Følgerne har gjort at det ble bra salg på bøkene som har (vil jeg tro) gitt en brukbar inntekt. Ingen blogg – ingen bok. Ingen følger – ingen blogg. Så kanskje ta litt fra bokinntektene for å dekke utgiftene på bloggen hvis det er problemet.
      Trines matblogg er den beste bloggen. Ingen over, under eller på siden.
      Synd at det ble slik!

      1. Takk for hyggelig tilbakemelding om bloggen! Det setter jeg stor pris på. Jeg har lagt ned mye arbeid i den gjennom mer enn 17 år, og det er alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg får fra dere lesere som gjør at jeg fortsatt ønsker å bruke min arbeidshverdag og mye av min fritid på å oppdatere og videreutvikle den.

        Jeg ser du har et forslag til løsning, men bildet er naturligvis mye mer sammensatt. Dagens medieutvikling og et endret kommersielt landskap, gjør denne utviklingen er kanskje noe mer fremskyndet, men essensen er at jeg ønsker å skape enda mer sammen med dedikerte brukere, og da må jeg ha en forretningsmodell som gjør det forutsigbart.

        Jeg har heldigvis hatt god respons på Trines matklubb. Mange har kjøpt abonnement, noe som gjør at jeg kan fortsette å utvikle enda flere oppskrifter og dele dem på bloggen. Masse spennende er på trappene, men jeg forventer ikke alle blir med videre. Heldigvis har jeg mye innhold på bloggen som også forblir gratis for dem som ønsker å kun bruke det. Pr. dags dato er det mindre enn 10 % av oppskriftene som er forbeholdt abonnenter, mens mer enn 2700 oppskrifter og artikler er åpne for alle.

        Så jeg håper og tror du skal kunne finne masse glede av mine oppskrifter også fremover, på samme måte som tidligere.

  3. Hei, her fikk jeg en overraskelse da jeg skulle lage pizza en fredags kveld. Oppskrift på balsamicoløk som jeg har laget utallige ganger var sperret bak betalingsmur. Ikke en grei sak «midt i midda’n en fredags kveld.
    Jeg har fulgt Trines Matblogg i en årrekke. Lært mye, fått masse inspirasjon, kjøpt kokebøker, gitt bort kokebøker…
    Alt dette kunne jeg ha lastet ned og lagret, men det trengte jeg jo ikke trodde jeg.
    Når det er sagt, tenker jeg at den nye modellen ikke er urimelig for oss som bruker bloggen regelmessig. Man skal leve av det, men samtidig vet ikke vi brukerne hva som hentes inn i sponsor inntekter.
    Det jeg synes ble veldig feil her, er at hittil offentlige oppskrifter over natten ble sperret bak betalingsmur uten varsel. Det er ikke greit for alle oss som ellers støtter siden, og fikk en hindring «midt i midda’n»

    1. Hyggelig å høre at du har fulgt bloggen i en årrekke, fått inspirasjon og lært mye.

      Jeg beklager at abonnementsløsningen kom brått på deg, men det har vært et langt utviklingsprosjekt som er blitt noe forsinket, men publisert når alt endelig var klart den 19. juni, for 9 dager siden. Jeg har etter det publisert artikler, nyhetsbrev og hatt bannere på bloggen som har orientert om abonnementsløsningen. Jeg har også delt oppskrifter gratis med de som rett før lansering hadde lagt planer om oppskrifter som de ikke fikk tilgang til. Jeg har så langt det har vært mulig prøvd å være imøtekommende med de som har tatt kontakt frem til nå.

      Når det gjelder sponsorinntekter så er alle kommersielle samarbeid synlig for mine lesere, disse oppskriftene/innleggene er merket med «annonse». Utover det har jeg ingen sponsorsamarbeid.

  4. Med din hjelp har glede over matlaging økt og takk for alle gode tips.
    God mat, har lært å bruke opp rester og improvisere med det som finnes i hus,
    Setter stor pris på all tid og energi du bruker på bloggen til glede for oss. Tusen takk!
    Og selvfølgelig er jeg nå medlem i klubben 🙂

  5. Hei Trine! Takk for en flott blogg som vi har fulgt gjennom mange år! Vi følger deg gjerne videre gjennom medlemskap, men lurer på om du har en medlemsløsning som gjør det mulig for hele familien å bruke ett medlemskap? Vi er flere i familien som er fan av dine oppskrifter og som gjerne lager mat hjemme hos oss.

    1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Medlemskapet i Trines matklubb er i utgangspunktet personlig, men flere i samme husstand kan selvsagt benytte det. Jeg er helt i startfasen med matklubben og har foreløpig ikke en løsning hvor flere brukerkontoer kan benytte samme medlemskap, men dere kan logge dere inn med det ene medlemskapet på flere enheter. Da må du riktignok dele engangskode med alle den første gangen de logger seg på en ny enhet (eller nettleser), men engangskoden skal deretter vare i flere måneder, med mindre man selv sletter informasjonskapsler.

      Håper dette var oppklarende, og at det vil fungere tilfredsstillende hjemme hos dere. Ha en fortsatt fin dag!

  6. Jeg forstår bakgrunnen for kundeklubb, men savner muligheten til å kjøpe enkelte oppskrifter, f eks til 10kr per oppskrift.

    1. Takk for innspill! Foreløpig er ikke den tekniske løsningen tilrettelagt for kjøp av enkeltoppskrifter. Jeg har ingen umiddelbare planer om det, med vil vurdere det om etterspørselen skulle bli stor.

      1. Ja, kjøp av enkelt oppskrifter hadde vært supert! Bruker det ikke nok til at medlemskap er aktuelt.

  7. Hei, greit nok og forståelig at du ønsker å gjøre det sånn. Oh jeg har allerede startet årsabonnement. Men – vi er to som lager mat her i husholdningen, og synes ikke det er rimelig at vi da må ha to abonnement. Så håper du kan gjøre noe med dette, at hver abonnement feks kan ha 2-3 brukere.

    1. Medlemskapet i Trines matklubb er i utgangspunktet personlig, men flere i samme husstand kan selvsagt benytte det. Jeg er helt i startfasen med matklubben og har foreløpig ikke en løsning hvor flere brukerkontoer kan benytte samme medlemskap, men dere kan logge dere inn med det ene medlemskapet på flere enheter. Da må du riktignok dele engangskode den første gangen vedkommende logger seg på en ny enhet (eller nettleser), men engangskoden skal deretter vare i flere måneder, med mindre man selv sletter informasjonskapsler.

      Håper dette var oppklarende, og at det vil fungere tilfredsstillende hjemme hos dere.

  8. Jeg forstår st vi må betale. Jeg er med i flere andre klubber som er dyrere enn din. Har brukt deg i mange år. Men er lei meg for at du bruker så mye hvitløk i maten,

    1. Så hyggelig å høre at du finner inspirasjon i oppskriftene mine. Det er ingen krise om du ikke er glad i/kan spise hvitløk, den kan nesten alltid utelates eller erstattes med noe annet, for eksempel løk, vårløk eller ramsløk.

  9. Jeg har ingen betenkeligheter ved å betale under 1 kr dagen for å ha tilgang til dette programmet. Du har lagt ned masse jobb Trine for at dette skal være en inspirerende matblogg, selvfølgelig skal du ha betalt for dét. Min mann og mine barn er super happy når jeg «tryller» sammen noe godt som jeg har funnet på din matblogg. Ukemenyene er også inspirerende når man er litt matlei og lurer på hva som skal stå på bordet.

  10. Hei
    Jeg forstår selvsagt at du trenger å få betalt for jobben du gjør. Denne løsningen er ikke helt heldig for meg som kunde, da jeg sjelden forholder meg til en matblogg når jeg lager mat. Jeg er innom 4-6 matblogger i uka. Hvis alle har tenkt som deg måtte jeg ha betalt 300 kr i ula. Hva med å slå dere sammen og la bruker kunne abonnere på oppskrifter fra flere kokker.

    1. Jeg skjønner at løsningen min ikke passer for alle. Å «slå seg sammen» med andre matbloggere kan høres enkelt ut, men jeg vil tro at det vil kreve vesentlige tekniske tilpasninger som er ganske ressurskrevende og kostbare å gjennomføre. Jeg vet hvor ressurskrevende et slikt prosjekt er med bare en nettside 😉

  11. Takk for superfin nettside med masse gode oppskrifter! Jeg har brukt oppskriftene dine i mange år helt gratis. Det er helt forståelig at det ikke kan være gratis til evig tid. Og jeg syns prisen for å være medlem er helt ok! Takk for den flotte jobben du gjør!

  12. Hei- utrolig inspirerende å bruke dine oppskrifter Jeg har flere av dine kokebøker. Er det mulig å legge inn kommentar; så vi evt kan finne oppskriften i konkret bok ?

    Takk for flotte sider og oppskrifter

    Vh
    Liv

    1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg må dessverre skuffe deg, jeg har ingen planer om å merke oppskrifter som også finnes i kokebøkene mine. Det er flere grunner til det. Blant annet er ikke oppskriftene alltid helt like i kokeboken og på bloggen. Kokebokformatet har begrensninger som gjør at jeg ofte må korte ned eller endre arbeidsbeskrivelsen. Videre kan det være ulikt antall porsjoner og mindre endringer i selve oppskriften. Og når det ikke er helt likt begge steder så vet jeg at jeg vil få mange henvendelser som ønsker en forklaring på hvorfor det er slik og sånn. Videre vil det være en ganske stor jobb å redigere oppskriftene det gjelder.

  13. Hei, sier meg enig med mange andre her:
    – helt OK å betale for en god nettside som din, prisen er heller ikke avskrekkende høy
    – løsningen for innlogging med kode synes jeg fungerer dårlig. Vi er flere i husstanden som lager mat, og må kunne dele oppskrifter oss i mellom uten flere abonnementer. Vi opplever at det kan være vanskelig å få tak i / få koden til å fungere når vi trenger den. Du har den beste matbloggen på nett, men den tekniske terskelen må likevel være lav!

    1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg jobber med saken, og håper å kunne tilby familiemedlemskap ila høsten.

  14. Hei
    Tusen takk for gode oppskrifter!

    Jeg dyrker mye urter hjemme, har du et tips til hvordan jeg kan tørke og oppbevare de?

    1. Du kan tørke urtene i ovnen på lav varme, eller henge dem opp (pass på at de er helt tørre, hvis ikke kan de mugne) på et varmt sted uten direkte sollys. Når urtene er tørre kan du knuse dem og oppbevare dem i en lystett boks el. Dette passer ekstra godt for urter som oregano, dill, salvie, timian og rosmarin. Urter som basilikum, persille, gressløk og koriander er bedre å fryse. Jeg planlegger et blogginnlegg om dette, men tror ikke det blir tid til det med det første. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste