Nyt sommeren mens den er her, ta vare på alle de gode smakene og server dem så ofte du kan! Denne rabarbralimonaden er en ypperlig velkomstdrikk eller forfriskning i sommerens små og store sammenkomster, og slår like bra an hos små og store gjester.
Ingredienser
2 1/2 dl | rabarbrasirup |
7 1/2 dl | sitronbrus eller farris |
isbiter (gjerne knust) | |
jordbær (til dekor) |
SLIK GJØR DU
Lag rabarbrasirup etter oppskriften og la den avkjøles helt.
Ha en del rabarbrasirup i et pent glass og fyll opp med ca. tre deler sitronbrus/farris (eller hjemmelaget boblevann). Smak deg frem til du får ønsket styrke på drikken. Ha i isbiter og pynt glasset med et jordbær og sugerør, og server umiddelbart – gjerne sammen med enda flere friske jordbær.
Klikk deg gjerne også inn på noen av de andre rabarbraoppskriftene på bloggen, for eksempel rabarbraterte, rabarbrasyltetøy, rabarbracrumble, rabarbrachutney og rabarbrasuppe.
ENJOY!
Nydelig blogg du lager! Hvor har du kjøpt de søte krukkene?
Hva med å bytte ut farris med «andre» bobler?
Hva skjer hvis man bruker frosne jordbær i rabarbra oppskriftene?
Du kan helt sikkert bytte ut farris med andre bobler, og frosne jordbær er en kjempefin ide!
Jeg tenkte at jeg kan fryse strupen i isbit terninger. Trur det kan bli enklere å ta seg ett glass med smak av sommer. Noen som har prøvd dette?