TRINES MAT PÅ YOUTUBE!
I dag lanserer jeg YouTube-kanalen TRINES MAT! På matkanalen min vil jeg dele oppskrifter fra bloggen og bøkene mine, og jeg vil vise dere «live» hvordan jeg gjør det, samt dele noen tips og triks som tar matlagingen til nye høyder.
På kanalen min vil du i første omgang finne grunnoppskriften på søt gjærbakst og hvordan du lager kanelsnurrer, samt blomkålsuppe og granola. Alle filmene mine finner du samlet HER, ved å klikke på bildet i høyremenyen på bloggen min. Du kan også klikke på «video» i stikkordskyen i høyremenyen, og vil da få frem alle oppskrifter som er på video.
Jeg kommer til å spille inn nye filmer fortløpende og skal etter planen publisere en ny film pr. uke. I ukene som kommer kan jeg blant annet friste med eltefri bakst, knekkebrød og deilig tomatsuppe. Med meg på laget har jeg Nordic Screens, som produserer filmene og tilrettelegger for meg. Gøy å jobbe med proffe folk, som bla. tidligere har jobbet i TV2.
For å bli oppdatert når det kommer nye filmer anbefaler jeg deg å abonnere. Klikk deg inn på min matkanal HER og trykk «abonner». Det er selvsagt helt gratis. Jeg håper du liker filmene mine, og del dem gjerne med matglade venner!
Matverkstedet mitt er snart er ferdig, og vi setter i gang med nye innspillinger om et par uker. Hvilken oppskrift ønsker du at jeg skal lage på video neste gang?
Så gøy! Og så flott! 🙂 jeg ønsker meg hummingbirds brownie-ostekaken!
Så kult, og gratulerer så mye med egen youtube-kanal Dette blir gøy å følge med på 😀
Gratulerer! Jeg skulle ønske at du lagde Jansons fristelse. Hilsen Eli
Skal skjekkes ut!
Hei,
Dette blir bra. ?
Jeg ønsker meg video med surdeig. Fra surdeigsstarter til ferdig resultat. ?
Supert med YouTube kanalen! Går det ann å få filma litt oppi mikseren mens den går eventuelt hvordan man ser at ting er ferdig. (Sånn for oss helt nybegynnere) 😉
Så utrolig spennende med YouTube-kanal 🙂 Jeg er egentlig helt håpløs på baking og matlaging og da hjelper det utrolig på å få ting demonstrert. Gleder meg til enda flere videoer!
Hva med kylling med paprika og hot mangosaus? Den er jo enkel og grei, men er knallgod, og ser «fancy»ut. Blitt en favoritt. PS: Vi bruker den også med laks…nydelig.
Hva med å lage ribbe med tilbehør??