Lanseringsfesten Trines mat 2

Onsdag den 9. september feiret vi Trines mat 2 med en lanseringsfest i Cappelen Damms lokaler. Det er veldig stas, og litt skummelt. Ikke så skummelt som sist, for det hjelper jo å ha gjort ting før, både å ha skrevet bok og arrangert lanseringsfest. Det gikk heldigvis bra denne gangen også.

Allerede halvannen time før vi skulle begynne møtte de første opp, og etter hvert var de fleste stolene fylt opp. Det ble servert bobler og smaksprøver fra boken, blant annet vegetarlasagne, tomatsuppe med kokosmelk og Snickerskake. Etter litt mingling holdt redaktøren min Bente en kort tale, før jeg selv gikk på scenen og fortalte litt om innholdet i boken, litt om prosessen fra ide til ferdig bok, og litt om planene fremover. Vi trakk også en vinner blant de fremmøtte som sammen med en venn skal få lage mat sammen meg i matverkstedet når det er ferdig.

Lanseringsfesten Trines mat 2

Selv om jeg står bak mesteparten av innholdet i Trines mat 2, så har ikke boken vært det den er i dag uten disse flotte damene, nemlig Liv (salg), Ingrid (design), Bente (redaktør) og Gry (portrettfoto). Det er utrolig herlig å jobbe med så hyggelige, dyktige og dedikerte damer!

Trines mat 2 er nå oppe i 2. opplag og 50 000 eksemplarer, mens Trines mat er oppe i 17. opplag og 135 000 eksemplarer! Takk til alle dere som har kjøpt bøkene også!

Etterpå var det tid for boksignering, av både ny og gammel bok. Jeg synes det er utrolig hyggelig å treffe leserne mine slik, det er i sånne øyeblikk jeg klyper meg i armen og tenker over hvor fantastisk jobb jeg har!

Lanseringsfesten Trines mat 2

Snart er jeg klar for en liten Norgesturné også, med blant annet boksigneringer i Bergen (22.9), Stavanger (23.9), Kristiansand (24.9), Trondheim (6.10), Ålesund (7.10) og Tromsø (8.10). Jeg håper vi sees! Jeg kommer plutselig tilbake til nærmere detaljer i eget innlegg.

Bildene er tatt av Anette, Emilie og Ken. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Gratulerer med en av Norges vakreste og mest inspirerende kokebok! 🙂
    Gleder meg til du kommer på hjemlige ”gamle” trakter (vakre Trondheim).
    Sees!

  2. Hei Trine:) En hilsen fra Trondheim og venninne fra Huseby 9 klasse, Solfrid.
    Jeg har lest begge kokebøkerne fra perm til perm, og prøvd flere av oppskriftene med stor entusiasme. Spesielt artig at det er du som er kokken bak den gode maten. Jeg husker du serverte ferskfrossen appelsinjuice rørt ut i vann som vi koste oss med på jenterommet:) Gler meg til å prøve flere av oppskriftene. Lykke til videre Trine, og gratulerer med flott bok nr 2. Hilsen fra Solfrid, dengang Jacobsen.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste