2013-09 Lanseringsfest Trines mat1

Tirsdag den 3. september var det lanseringsfest for TRINES MAT. Det var et åpent arrangement hvor interesserte kunne melde seg på. Responsen var stor, og forlaget måtte sette en sluttstrek etter 250 påmeldte. Det var ganske surrealistisk å se køen inn i lokalet!

 

Adressen for dagen var kantinen til Cappelen Damm. Kokken hadde laget tre smaksprøver fra boken, nemlig Hot gulrotsuppe med krepsehaler,

Lanseringefesten

Laksetartar med mango- og avokadosalsa, og

Lanseringefesten

Gulrotkake med eple og mørk sjokolade.

Lanseringefesten

Kvelden ble innledet av min gode venn Olav (Hobbykokken). Han tok tilhørerne med på reisen min fra jeg opprettet bloggen en sen kveldstime i 2007 – og frem til nå. Han satte også det hele i et perspektiv jeg selv ikke har reflektert så mye over, men hvis det stemmer så er jeg utrolig stolt.

Lanseringefesten

Deretter ble jeg intervjuet av forlagsdirektør Anne Søyland. Jeg jobbet med Anne i startfasen av boken, frem til grovskissen av boken forelå, og redaktøren min Tina Holt overtok. Anne og jeg pratet om løst og fast om blogg og bok og mat og sånn. En ganske surrealistisk situasjon for en som egentlig ikke har så stort ønske om å stikke seg frem, å sitte der på scenen foran 250 mennesker som har kommet for å høre på nettopp deg.

Lanseringefesten

Etterpå var det boksignering, og køen gikk gjennom hele bokhandelen, som lå vegg-i-vegg med kantinen.

IMG_8200

Det ble solgt ca 100 kokebøker, men flere hadde kokeboken fra før, og jeg satt i mer enn en time og signerte bøker. Det var jo mitt første møte med dere lesere, og alle hadde noe å fortelle.

Lanseringefesten

Det var utrolig gøy, og selv om mange spøkte med skrivekrampe og senebetennelse pga all skrivingen, så kjente jeg verken noe da – eller i ettertid. Dette var rett og slett bare gøy fra ende til annen! Flere av dere kjente jeg igjen fra kommentarer og eposter, som for eksempel Laila som på daværende tidspunkt hadde laget 384 av oppskriftene mine!

 

Etterpå skulle VG ha noen bilder av en sliten matblogger og forfatter. (Artikkelen kan du lese her.)

Lanseringefesten

Med meg hadde jeg også familie, venner, kollegaer og matbloggkollegaer, alle de fine folka mine på ett brett. Det var også gøy å dele dette med dem, og spesielt mamma og pappa som kom fra Levanger for å være med.

 

Takk til alle i Cappelen Damm som stelte i stand denne festen for meg! Og ikke minst takk til dere lesere som var med på gjøre dette til en helt fantastisk kveld!

 

Foto: Anette, Emilie og Trine

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Gratulerer Trine med en fabelaktig kokebok, og en enorm salgssuksess! Hyggelig å se bilder fra lanseringsfesten 🙂
  Du fortjener suksess med den fantastiske innsatsen du har lagt ned i bloggen. Du har vært trofast og aktiv hele tiden med herlige oppskrifter, som er blitt til en av norges aller beste matbloggere! 🙂
  Gratulerer.

 2. Hei.

  Gratulerer med flott kokebok og en super blogg. Bare lurer på hvor man får kjøpt de søte små glassene du hadde gulrotsuppen i på lanseringsfesten?
  God ide å servere i .

  Mvh Karen

  1. Takk for det! Det var kjøkkenet ved kantinen til Cappelen Damm som laget maten, og sto for serveringen (hadde blitt litt i overkant om jeg skulle lage mat til 250 mennesker på en slik dag :)). Men jeg mener at jeg har sett slike glass på både Jernia og Rafens tidligere. 🙂

 3. Gratulerer med boka og lanseringen! Skjønner det har vært en suksess. Har ikke kjøpt boka di selv enda, men den står på ønskelisten. Lykke til med salget videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste