Osteanretning med Blåmandag og godt tilbehør
Ost med godt tilbehør kommer oftere og oftere på menyen hjemme hos oss, enten vi har gjester eller det er bare min kjære og jeg. Det er egentlig ikke så mye som skal til for å tilføre måltidet «det lille ekstra». Her er osteanretningen jeg serverte som rett nr. 3 av 4 på nyttårsaften, og som besto av:
- Blåmandag fra Den blinde ku
- Brie
- Hyllebærmarmelade fra Den blinde ku
- Fikenmarmelade med portvin
- Valnøtter
- Akasiehonning
- Pepperkaker
Anrett ost og tilbehør på porsjonstallerken, eller anrett alt sammen på en tallerken – og la gjestene servere seg selv. Server gjerne en god portvin til.
Enjoy!
Publisert 9. 2. 2013
Enig med deg, ost dukker opp oftere og oftere her hos oss også. Gjerne som kveldskos i helgen, både med og uten vin i glasset 🙂