En kjapp kyllingrett som passer seg selv i ovnen, og som det tar under en halvtime å lage. Du trenger:

Kyllingen
4 kyllingbryst
salt og nykvernet pepper
 
Ostefyll
ca 75 gram fetaost
ca 75 gram kremost naturell
friske krydderurter, feks basilikum og timian
1 hvitløksfedd
salt og pepper
 
Topping
1-2 skiver tørt brød (uten skorpe)
3-4 ss pinjekjerner
1 hvitløksfedd
 
Garnityr
cherrytomater
parmesan
salat
Crema di balsamico

Kjør ingrediensene til ostefyllet med en stavmiser, til du får en jevn blanding. Smak til med salt og pepper.

Skjær et snitt i kyllingfiletene slik at det danner seg en stor lomme. Fyll lommene med ostekremen og klem skjøtene godt sammen. Legg filetene i et smurt ildfast fat. Krydre filetene med salt og pepper.

Kjør ingrediensene til toppingen med stavmikseren og fordel massen oppå filetene. Fordel cherrytomatene rundt.

Stekes ved ca 200 grader, i ca 20-25 minutter, til kyllingbrystene er gjennomstekte. La de hvile i ca 5 minutter før servering.

Serveres med salat, parmesanflak, Crema di balsamico og gjerne pasta.

Enjoy!

Skriv ut
  1. Denne må vi prøve oss på, går en del i kylling her i huset, så nye varianter er kjærkomne:-)

  2. Dette hørtes godt ut – og nå når urtehagen min begynner å vokse frem etter en kald vinter, blir det nok til at jeg bruker det som har kommet lengst – som oregano og løpstikke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste