Ostefylte kyllingbryst med ovnsbakte tomater
En kjapp kyllingrett som passer seg selv i ovnen, og som det tar under en halvtime å lage. Du trenger:
Kyllingen4 kyllingbrystsalt og nykvernet pepper
Ostefyllca 75 gram fetaostca 75 gram kremost naturellfriske krydderurter, feks basilikum og timian1 hvitløksfeddsalt og pepper
Topping1-2 skiver tørt brød (uten skorpe)3-4 ss pinjekjerner1 hvitløksfedd
Garnityrcherrytomaterparmesansalat
Crema di balsamico
Kjør ingrediensene til ostefyllet med en stavmiser, til du får en jevn blanding. Smak til med salt og pepper.
Skjær et snitt i kyllingfiletene slik at det danner seg en stor lomme. Fyll lommene med ostekremen og klem skjøtene godt sammen. Legg filetene i et smurt ildfast fat. Krydre filetene med salt og pepper.
Kjør ingrediensene til toppingen med stavmikseren og fordel massen oppå filetene. Fordel cherrytomatene rundt.
Stekes ved ca 200 grader, i ca 20-25 minutter, til kyllingbrystene er gjennomstekte. La de hvile i ca 5 minutter før servering.
Serveres med salat, parmesanflak, Crema di balsamico og gjerne pasta.
Enjoy!
Publisert 20. 5. 2010
Nam nam!Dette skal prøves!!Hilsen Silje
Denne må vi prøve oss på, går en del i kylling her i huset, så nye varianter er kjærkomne:-)
Dette hørtes godt ut – og nå når urtehagen min begynner å vokse frem etter en kald vinter, blir det nok til at jeg bruker det som har kommet lengst – som oregano og løpstikke 🙂