Det er ikke alltid det er tid og overskudd til å lage hjemmelaget dessert. Det er imidlertid alltid tid til å nyte en god dessert, og under en venninnemiddag rett etter arbeidstid forleden serverte jeg denne enkle, men likevel gode desserten. Med gode råvarer kan ofte det enkle bli det beste. Og kronen på verket er her kakao og chilikrydder! Man tager:

En kule vaniljeis, feks Môvenpick (Vanilla Dream)
En kule sjokoladeis, feks Môvenpick (Espresso Croquant)
Kjeks, feks amaretti eller sjokoladecookies
Litt sjokoladesaus

Anrettes etter smak og behag (her har jeg vist to måter det kan gjøres på), og serveres umiddelbart sammen med god kaffe. Smaker også godt med jordbær, dersom du har det.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Kjempespennende blanding. Chili sammen is hadde jeg ikke tenkt på selv.Ha en fin dag 🙂

  2. Fy søren så mye inspirasjon jeg har funnet på siden din!!!! Mannen ble helt forferdet når det kom "nye" retter på bordet 3 dager på rad! Du har fra nå en fast "følger"!!! Heidi

  3. Hei, eg har lagt ut ei oppskrift inspirert av deg på bloggen min. Har samtidig anbefalt deg varmt og linka til sida di. Håper det er ok?:)Klem frå Bjørg

  4. For en flott blogg du har! Kom tilfeldig over den i dag da eg skulle finne oppskriften på grønn ertesuppe 🙂 Er virkelig imponert over alt det gode du lager. Kommer til å bruke bloggen din flittig framover :-)Ha en fin kveld!

  5. Hohoho, nå ble jeg søtsugen altså!Så veldig godt ut!Jeanette

  6. Hei!Du har en veldig inspirerende og fin blogg 🙂 Det jeg lurer på er hva slags type/merke balsamico du bruker?Og hva du bruker til pynt?

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste