Romjulspizza med kjøttboller og løk
Innimellom det ene festmåltidet etter det andre smaker det godt med litt god og rustikk pizza. Hva med å prøve denne kombinasjonen med kjøttboller og løk? Det gjorde vi nå i romjula.
Bland sammen ingrediensene til pizzadeigen. Hold igjen litt av melet slik at deigen ikke blir for fast. Elt deigen i en kjøkkenmaskin i 10-15 minutter til den er smidig og elastisk. Dekk med plast og hev til dobbel størrelse.
Bland sammen alle ingrediensene og form små boller. Brunes raskt i litt smør. Det er ikke nødvendig at bollene blir gjennomstekt nå, de skal jo steke sammen med pizzaen også!
Bland sammen alle ingrediensene og la det putre litt i en gryte, før du setter det til side slik at sausen ikke er glovarm når du skal bruke den. (Jeg bruker gjerne hermetiske cherrytomater, og unnlater å røre så alt for mye i sausen, slik at de holder seg så hele som mulig. Dette gir et godt og estetisk resultat!)
revet ost
Ha en fortsatt fin romjul!
Du er helt fenomenal til å lage mat og det er sååå spennende å følge med på alt du finner på..Romjulsklæm fra linda
Nå ble jeg veldig sulten,og sånn er det med den saken!Frister ikke med knekkebrød lenger!Janne
Nammm, denne skal jeg jammen prøve en dag på nyåret – hørtes snaskens god ut ;)Her blir det etargilde i morgen – da står et hærlig Raclette-måltid på menyen.Ha en fin kveld 🙂
den frista! 🙂
Hvor lang tid sammenlagt bruker du på for eksempel å lage denne pizzaen? 🙂