Da vi feiret fødselsdagen min i helgen måtte vi satse på en enkel forrett, om vi skulle ha noen, for vesle Mathias på 16 måneder var syk og krevde en av oss i nærheten omtrent hele tiden. Valget falt derfor på ferdige produkter som rød og sort lodderogn. Anrettet sammen med rømme og rødløk ble det en fargerik – og velsmakende forrett. Som forrett til 6 trenger du omtrent:

1 boks sort lodderogn
1 boks rød lodderogn
1 liten rødløk, finhakket
lettrømme
Salinaskjeks el.

Anrett ca en teskje av hver “sort” på hver kuverttallerken, eller sett frem en liten bolle med hver av ingrediensene og la gjestene forsyne seg selv. Pynt eventuelt med noe grønt. Serveres med salte kjeks, godt brød eller blinis (små pannekaker bakt på bokhvete) – og server. Enkelt og godt! Denne retten er også velegnet som tapas.

Vintips: Dopff & Irion Riesling 2007/2008

Vesle Mathias er altetende og spiser stort sett det samme som oss voksne. Selvfølgelig får han en egen porsjon…

…som går ned på høykant!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg må le:) Godt illustrert. Tuppa mi Emilie spiser også det meste. Oliven, muggost og sterke saker går rett ned. God mandag!

  2. Hei Trine! For en utrolig flott blogg du har! Jeg har nettopp oppdaget den, men har allerede prøvd flere oppskrifter. Gleder meg til å følge med videre 🙂 Jeg har anbefalt bloggen din i et innlegg på min egen blogg, håper det er gret :p Marianne

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste