En enkel kyllingrett som enten kan tilberedes på grillen eller på komfyren. Det knasende baconet setter en ekstra spiss på det saftige kyllingkjøttet. Serveres gjerne med en risotto, som du finner flere oppskrifter på her, feks risotto med soltørket tomat, squash og paprika. Finn frem:


4 kyllingfileter
salt og pepper
8 skiver røkt bacon
8 små grillspyd i tre

Rens kyllingfiletene og del hver filet i to like biter. Krydre med salt og pepper og surr deretter en baconskive rundt hver kyllingbit. Træ et spyd gjennom hver bit. Grilles på alle sider i ca 10 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt (kjøttsaften skal være klar når kyllingspydene er ferdig stekt). Alternativt kan du brune kyllingspydene raskt i stekepannen og ettersteke de i stekovnen på ca 200 grader i ca 10 minutter. La kyllingspydene hvile noen minutter før servering.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Nam nam, dette så godt ut:) Risotto er heeeeelt fantastisk godt:pHåper du får en fin helg:) Hilsen fra Nord.

Leave a Reply to Monica Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste