Ovnsstekte poteter med løk og tomater
En enkel og velsmakende potet- og grønnsaksrett som passer veldig godt til et grillmåltid.
Den kan varieres i det uendelige. I tillegg til dette kan du feks variere med squash, fennikel, hvitløk – eller noe annet du liker!
Jeg brukte:Poteter, delt i skiverCherrytomater, delt i to, eller plommetomater el delt i skiverLøk, i skiverOlivenoljeKrydder etter smak
Fordel grønnsakene i smurt ovnsikker form. Drypp olivenolje over og ha over krydder etter smak.
Stekes midt i ovnen på ca 225 grader i ca 30-40 minutter, eller til potetene er passe møre.
Publisert 18. 7. 2007
Av og til lønner det seg å lete litt i oppskriftene dine, dette var godt 🙂 og superenkelt med alt i samme form.
Ja, dette er en kjempefin variant til feks grillmaten. Takk for påminnelsen! 🙂