En enkel og velsmakende potet- og grønnsaksrett som passer veldig godt til et grillmåltid.

Den kan varieres i det uendelige. I tillegg til dette kan du feks variere med squash, fennikel, hvitløk – eller noe annet du liker!

Jeg brukte:
Poteter, delt i skiver
Cherrytomater, delt i to, eller plommetomater el delt i skiver
Løk, i skiver
Olivenolje
Krydder etter smak

Fordel grønnsakene i smurt ovnsikker form. Drypp olivenolje over og ha over krydder etter smak.

Stekes midt i ovnen på ca 225 grader i ca 30-40 minutter, eller til potetene er passe møre.

Skriv ut
  1. Av og til lønner det seg å lete litt i oppskriftene dine, dette var godt 🙂 og superenkelt med alt i samme form.

    1. Ja, dette er en kjempefin variant til feks grillmaten. Takk for påminnelsen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste