Min eldste datter Anette, som studerer i Trondheim, vil gjerne ha oppskriften på sin tortellinifavoritt lagt ut på matbloggen, og det får hun selvsagt:

  • 1 pakke tortellini med kjøtt- eller skinkefyll
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 rød paprika, i biter
  • 1/3 squash, i biter
  • 1 boks hermetiske tomater
  • finhakkede friske urter (evt tørkede)
  • salt
  • nykvernet pepper
  • ca 3 ss creme fraiche

La sjalottløk, paprika og squash surre i litt olivenolje, tilsett hvitløk og la det surre litt til. Tilsett hermetiske tomater og la sausen stå og småputre ca 10 min. Tilsett creme fraiche og deretter tortellinien (som er tilberedt etter anvisningen på pakken), og rør forsiktig sammen. Serveres med salat, høvlet parmesan og godt brød til.

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste