For å få en hektisk hverdag til å henge sånn noenlunde sammen, må jeg planlegge middagsmenyen flere dager fremover. Hverdagen er for hektisk til å fly i butikken hver eneste dag. Dessuten er kreativiteten min på bånn når jeg er sliten, sulten og må gå – og stå – i kø sammen med likesinnede, mens det stadig tilbakevendende spørsmålet «Hva skal vi ha til middag i dag?» surrer i bakhodet. Hjemme hos oss planlegger vi vanligvis ukemenyen i to runder, ved begynnelsen av uken og når det nærmer seg helgen. Det fungerer bra for oss.

 

Hver uke publiserer jeg en ny ukemeny på bloggen, som du finner her. Men du kan også selv lage og lagre din egen ukemeny ved å klikke «legg i ukemeny» på aktuelle oppskrifter.

Du må være pålogget for å benytte ”MIN UKEMENY”. Dersom du er pålogget og klikker på «legg i ukemeny» vil oppskriften bli laget på din profil under MIN UKEMENY. Dersom du ikke er pålogget vil du bli dirigert til innloggings-/registreringssiden.

 

Du finner MIN UKEMENY ved å klikke på «logg inn/registrering» øverst i høyre hjørne, og logge deg på din profil. Her kommer oppskriftene du har merket på venstre side – og du kan enkelt dra oppskriften til ønsket dag, på høyre side.

Du kan navigere mellom dine lagrede oppskrifter ved å klikke på MINE FAVORITTER til venstre for fanen MIN UKEMENY, les mer om det her.

 

Dersom du benytter mobil når du lager ukemenyen «klikker» du på oppskriften og velger ønsket dag som kommer opp i en boks.

 

Under ukemenyen finner du knapper for utskrift av oppskrifter/handleliste.

 

Ukemenyene lagres i et eget arkiv, MITT ARKIV.

 

Ta gjerne en titt her, hvor jeg har delt mine tips om hva som kan være lurt å tenke på når du skal sette sammen en ukemeny.

 

LYKKE TIL MED PLANLEGGING AV UKEMENYEN!

 

Dersom du ønsker å lese mer om de ulike funksjonene på bloggen kan du ta en titt her.

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Min Handleliste