Pavlovakrans med bringebær

Visste du at du kan merke, lagre og organisere dine favorittoppskrifter på Trines matblogg? Dersom du kommer over oppskrifter du vil teste, eller har du kanskje noen favoritter du vil finne tilbake til, ja da kan du merke dem slik at du enkelt finner tilbake til dem når du skal lage mat eller bake. For å gjøre dette må du ha opprettet en bruker og være pålogget (les mer om hvordan du oppretter en bruker her).

 

For å kunne lagre en oppskrift under MINE FAVORITTER må du gå inn på den aktuelle oppskriften. Under det første bildet finner du fem knapper med ikoner. Klikk på knappen til venstre, den med hjerte på (og teksten ”legg til i favoritter” vil komme frem). Dersom du er pålogget vil oppskriften bli lagret på din profil under MINE FAVORITTER.

Dersom du ikke er pålogget vil du bli dirigert til innloggings-/registreringssiden. Logg deg inn og gå tilbake til oppskriften for å lagre den. Kopier gjerne linken før du klikker på «legg til i favoritter», slik at du enkelt finner tilbake til oppskriften du tenkte å lagre.

 

Knappen finnes på alle oppskrifter publisert etter 1.1.2011, og nederst i eldre oppskrifter og alle innlegg (som ikke er oppskrifter) – og da ser den slik ut.

Du finner dine lagrede favoritter via menyen øverst i høyre hjørne, under «MINE FAVORITTER«.

Her kan du organisere oppskriftene i mapper, etter ditt eget system.

Opprett mapper ved å klikke på ”legg til+”, gi mappen et navn og klikk deretter på «+». Du legger oppskriftene i ønsket mappe ved å klikke på ”v” i høyre hjørne, ”legg i kategori” og velg hvor du ønsker å legge den. Du har også tre andre valg her:

  • ”legg til i ukemeny” (les mer her)
  • ”legg til i handleliste” (les mer her)
  • ”fjern fra favoritter”

Ingredienser til oppskrifter du har lagt i MIN UKEMENY og/eller MIN HANDLELISTE kan du bestille på meny.no (klikk på knappen KJØP HOS MENY.NO). Du kan lese mer om det her [annonse].

 

Kjekt, ikke sant? Mer enn 52 000 har allerede opprettet en bruker og tatt de nye funksjonene i bruk – prøv det du også!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Min Handleliste