SYLTET RØDLØK

Syltet rødløk er kjapt og enkelt å lage, og deilig tilbehør til så mangt. Prøv det for eksempel på burgeren, til pulled pork, på blingsen, i poke-bowl eller i salater.

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 1 glass
  • Time: 10 minutter + hviletid
  • Kjøkken:
Annonse

Ingredienser

1 rødløk , i tynne ringer
1 dl eddik (7%)
2 ss sukker , smak til
1/4 - 1/2 ts salt , smak til

SLIK GJØR DU

Kok opp eddik, sukker og salt, og rør til sukkeret er helt oppløst. Smak deg frem til en fin balanse mellom det søte og det syrlige.

Bruk gjerne en mandolin og skjær rødløken i tynne skiver. Ha rødløken i et glass og hell eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den deretter i kjøleskapet i minst 2 timer, men gjerne over natten.

Syltet rødløk oppbevares i tett glass i kjøleskapet, og er holdbar i et par uker. Lag gjerne litt ekstra når du først er i gang!

Syltet rødløk

VELBEKOMME!

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.