Jeg har lenge ventet på en anledning til å lage denne fristende kaken, og benyttet anledningen da vi arrangerte familiefødselsdagsselskap for junior sist helg. Det angret jeg slett ikke på! For denne kaken ser ikke bare god ut, den smaker faktisk enda bedre! Kakebunnen er en lett og luftig nøttebunn med et hint av sjokolade, som sammen med den friske jordbærmousseen og en myk fløtekrem med litt sjokoladekrønsj, samt deilige friske norske jordbær, var en utrolig smakfull kombinasjon. Dette er en ypperlig kake dersom du vil imponere i bryllup, konfirmasjon, dåp, på sommerfesten eller i andre festlige lag. Den er slett ikke vanskelig å lage, det kreves litt nøyaktighet og tar litt tid, men det er det vel verdt!
Oppskriften fant jeg i Lise Finckenhagens fantastiske kakebok "Slikkepott", og gjengir den her med et par endringer og med mine egne beskrivelser og presiseringer.
Ingredienser
NØTTEBUNN
3 | egg |
250 g | sukker (finkornet) |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her