Saftige solbærsnurrer er en deilig kombinasjon av søtt og syrlig, perfekt for å nyte sesongens solbær på sitt aller beste (eller når som helst ellers i året hvis du har litt solbærsyltetøy på lur). Her lager jeg en vanlig søt gjærdeig (den som alltid blir vellykket) som kjevles ut og fylles med hjemmelaget solbærsyltetøy som gir en intens og fruktig smak. Sett gjerne snurrene ganske tett sammen, slik at de hever inn i hverandre, noe som gir et ekstra saftig resultat. De ferdig stekte snurrene toppes med en frisk melisglasur tilsatt litt sitronsaft. Perfekt når du vil kose deg litt ekstra!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
GJÆRDEIG
900 g | hvetemel |
150 g | sukker |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her