Jeg laget denne sjokoladekaken til min manns 60-årsfeiring forleden, og jeg skal si den fikk ben å gå på! I løpet av kort tid ble den alles favoritt, og det var ikke en smule igjen etter at gjestene hadde dratt hjem. Kaken er laget av to saftige sjokoladekakebunner som er fylt med en deilig ostekrem. Deretter er de to kakebunnene "limt" sammen med en silkemyk og smakfull espressokrem, som også er smurt rundt hele kaken. En smakfull, dekorativ og mektig kake, som kan serveres i både små og store sammenkomster. Pass bare på at kaken får stå i romtemperatur i minst en time før den skal serveres, for da er den nemlig aller best!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

KAKEBUNN

200 g smør
200 g kokesjokolade (55% kakaoinnhold)

ESPRESSOKREM

100 g kokesjokolade (55% kakaoinnhold)
300 g smør , romtemperert

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste