Det er vel ingen hemmelighet at de to mennene i mitt liv setter pris på maten jeg lager. Når sant skal sies så setter ikke den yngste mannen alltid pris på middagsrettene, men han setter desto større pris når det er snakk om kaker, desserter og søtsaker. Han skal dessuten alltid være med i forberedelsene og stiller ofte uoppfordret opp for å prøvesmake. Den eldste mannen min setter pris på både salt og søtt, og er også den som ender opp med oppvasken, helt frivillig!
Utgangspunktet for dagens oppskrift er cupcakes fra fryseren, laget etter denne oppskriften. Nydelige sjokoladecupcakes med deilige sjokoladebiter! Som en variasjon laget jeg sitronkrem denne gangen, som var et frisk følge til smaken av mørk sjokolade. Oppskriften nedenfor er rikelig til 6 cupcakes, men kan med fordel fordeles på flere, for dette er mektige saker! Finn frem:

Ingredienser

300-350 g melis
75 g kremost naturell
1-2 ss frisk sitronsaft
dekor etter smak og behag

SLIK GJØR DU

Rør sammen sitronsaft og kremost, og rør inn melis til du får ønsket konsistens på frostingen. Ha frostingen i en sprøytepose og pynt etter smak og anledning, eller smør den bare utover med en kniv.

Den yngste mannen min har her vært i skuffen og hentet litt fargerikt strøssel og assisterte villig da den skulle fordeles på kakene. Og, mens mammaen fotograferte verkene ble sitronkremen kvalitetssikret og godkjent. Ingen tvil om at vi er et godt team hjemme hos oss!

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg laget disse på hytten i påsken og det var veldig populært… 🙂 Veldig gode og toppingen var en drøm…. 🙂

  2. Denne ble prøvd i dag. Og spesielt røren på muffinsene ble fortært til stor glede av min lille datter på fire. Men hun føyde til flaksalt på sin del av røren….for hun er sååååå glad i salt i maten påstår hun. Hihi, så litt godt ut, men ville ikke prøve det selv. Salt sjokkomuffins liksom…. 🙂

  3. Denne oppskriften falt i smak for meg! 🙂 Toppingen ser veldig god ut! 😉 Fin blogg du har, Trine 😉

    MVH: Kristine.

  4. Lurer på om denne frostingen/kremen er ikkje kvalmende. Syns mange av desse frostingene som er på cupcakeene er kvalmande etter min smak. Men, så har eg kun smak den tradisjonelle smørkremen utan tilsatt noko ekstra smak. Skal lage ein del cupcakes til søndagen til ein konsert. Må ha noko som fenger i smak. Friskt og godt. Og da tenkte eg da sitron er jo veldig godt saman med det søte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste