Godt brød, smøreost og røkt laks er enkel, men kjempegod lunsj- eller turmat. Til en sandwich trenger du omtrent:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

1 bit langpannebrød/foccacia eller to brødskiver
1-2 blader salat
dillost eller annen kremost
1-2 skiver røkt laks (eller ørret)
agurk i staver
1 skive sitron
gressløk hakket (kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

Del brødet i to på langs. Har du ikke tid eller ork til å bake selv kan du selvsagt benytte to brødskriver istedet. Smør kremost på begge brødbitene/skivene og fordel litt salat på brødbiten som skal ligge nederst. Fordel lakseskiver og agurkstaver over. Legg på en sitronskive eller press over litt sitronsaft, og fordel deretter litt hakket gressløk over. Legg den øverste brødbiten over og pakk sandwichen inn i plast, folie eller matpapir. Legg deretter pakken i en matboks eller lignende, hvis du har, slik at den blir best mulig beskyttet dersom den skal fraktes.

(Oppskriften er utarbeidet på oppdrag fra Strømmen Storsenter og www.shoppingblogg.no, hvor jeg er fast gjesteblogger. Innlegget finner du her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste