Har du lyst til å starte å bake med surdeig? Det er magisk hva som kommer ut av mel, vann og litt salt - og litt tålmodighet. Belønningen er godt og rustikt bakverk med knasende herlig skorpe og fantastisk smak.

For å bake surdeigsbakst trenger du en surdeigstarter. Dersom du kjenner noen som driver med surdeig, eller har et bakeri i nærheten, anbefaler jeg deg å spørre om du kan få en liten starter. Hvis du ikke har noen å spørre kan du lage surdeigstarteren selv. Det er enkelt å lage, med litt økologisk mel og vann, og et par minutter i en drøy uke fremover.

Denne uken, og ukentlig etter det, vil jeg dele tips om og oppskrifter på deilig surdeigsbakst. Få fart i surdeigstarteren og bli med du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

økologisk mel (se pkt. 1)
vann (30 grader)

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste