Har du lyst til å starte å bake med surdeig? Det er magisk hva som kommer ut av mel, vann og litt salt - og litt tålmodighet. Belønningen er godt og rustikt bakverk med knasende herlig skorpe og fantastisk smak.
For å bake surdeigsbakst trenger du en surdeigstarter. Dersom du kjenner noen som driver med surdeig, eller har et bakeri i nærheten, anbefaler jeg deg å spørre om du kan få en liten starter. Hvis du ikke har noen å spørre kan du lage surdeigstarteren selv. Det er enkelt å lage, med litt økologisk mel og vann, og et par minutter i en drøy uke fremover.
Denne uken, og ukentlig etter det, vil jeg dele tips om og oppskrifter på deilig surdeigsbakst. Få fart i surdeigstarteren og bli med du også!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
økologisk mel (se pkt. 1) | |
vann (30 grader) |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her