Grøt er ikke hva det en gang var. Nå er grøt til og med blitt trendy, og kjøleskapsgrøten seiler nok opp som en favoritt! Og det er ikke det minste rart, for godt er det og enklere kan det knapt gjøres. Grøten røres nemlig raskt sammen i serveringsbollen og trenger ikke å varmebehandles, settes i kjøleskapet over natten - og vips så er den fiks ferdig på morgenkvisten!

Grøten kan varieres i det uendelige, etter smak og behag og hva du har tilgjengelig. Jeg pleier stort sett alltid å benytte havregryn i kjøleskapsgrøten. Havre gir en god smak og struktur i grøten. Havre er også kjent for sine gode egenskaper for helsen, og er derfor en sunn og smakfull råvare å starte dagen med. Carpe diem!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GRØTEN

2 1/2 dl havregryn (lettkokte)
1 dl vann

TOPPING

friske bær
krønsj , for eksempel granola eller hakkede nøtter

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste