Kamskjell er en fin råvare å servere når du ønsker å imponere med en smakfull og enkel forrett. Ferske kamskjell er selvsagt det aller beste, men du kan fint også benytte fryste kamskjell.

I denne retten får kamskjellene selskap av en silkemyk gulrotpuré med et hint av chili, toppet med sprøstekt bacon og en smakfull appelsinsjy. Med et dryss av ristede valnøtter og gressløk blir dette en forrett som både er en fryd for øynene såvel som for ganen. Server den gjerne med et glass champagne eller en god hvitvin for en perfekt start på festmåltidet!

Prøv den du også, og se tips avslutningsvis for ekstra lave skuldre når du skal servere denne forretten når du har gjester til bords.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

KAMSKJELL OG SJY

8-12 kamskjell
2 ss smør

GULROTPURÈ

300 g gulrøtter
1/2-1 rød chili

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste