Som dere kanskje vet så er de aller fleste oppskriftene på bloggen maten jeg lager til familien min, enten der er hverdag eller fest. Mange av oppskriftene fremkaller derfor gode minner for både meg og resten av gjengen min. Mathias elsker å se sine tidligere fødselsdagskaker her på bloggen (mange av dem finner du samlet her), men da han ba om å få se "flyplasskaken" fra 6-årsdagen i juni, kom jeg på at jeg hadde glemt å legge den ut! Så her er den altså, i all sin enkelhet. Du trenger:

Ingredienser

1 langpannekake
1 porsjon sjokoladekrem
non stop
strøssel
flagg og vimpler
lys
fly eller annen dekor

SLIK GJØR DU

Flykake - Mathias 6 år

Lag sjokoladekaken etter oppskriften og la den avkjøles helt. Lag den gjerne dagen før og la den stå i kjøleskapet et par timer før du skal pynte den. Skjær kaken i ønsket størrelse, og legg den på et egnet kakefat. Min kake var ca. 35 x 35 cm.

Lag sjokoladekremen etter oppskriften, og fordel kremen over hele kaken. Pynt kaken med non stop, flagg, vimpler, fly – ja, det du måtte ønske. Vi benyttet røde, blå og hvite non-stop (på salg etter 17. mai), litt kakestrøssel, lys, vimpler og flagg (fra TGR) – og en liten utgave av “Dusty” fra Fly 2. Enkelt, kjapt, godt – og veldig, veldig populært!

flyplasskake

I “flybursdagen” serverte vi ellers pizzapropeller, flybensin og flykjeks, noe som var stor stas for både små og store.

HURRA!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste