Jeg husker så utrolig godt den aller første gangen jeg bakte rundstykker. Det var på barneskolen. Rundstykkene var så fine å se på, syntes jeg, for de var toppet med valmuefrø. Også var de sååå gode! Siden den gang har jeg bakt mye, og lærer stadig vekk noe nytt om gjærbakst. Den største "aha-opplevelsen" jeg har hatt var å elte inn smøret etter at deigen er eltet i ca. 10 minutter. Det gir alltid luftig og smakfullt resultat - også når du baker rundstykker! Prøv det du også!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
GJÆRDEIG
750-800 g | hvetemel |
15 g | gjær eller 1/2 pakke tørrgjær |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her