Det er alltid stas å sette rykende fersk hjemmebakst på bordet, som for eksempel disse smakfulle, saftige og luftige rundstykkene som har fått heve sammen til et dekorativt brytebrød. Hemmeligheten bak saftige, smakfulle og holdbare rundstykker er å elte inn smør i deigen, på samme måten som når jeg lager søt gjærbakst. I tillegg til den gode smaken gjør smøret at deigen blir lett å forme, og er derfor ypperlig til å sette sammen til et brytebrød. Og når rundstykkene får heve sammen til et brytebrød blir baksten ekstra myk og luftig. Brytebrødet er her smaksatt med oregano, parmesan og flaksalt, som gir en crispy stekeskorpe og en god kontrast mot det myke innholdet. Et perfekt brød som tilbehør til supper, lasagne, gryteretter eller salater. Sett brødet midt på bordet og la hver enkelt rive av luftige og smakfulle rundstykker.
Ingredienser
GJÆRDEIG
450 g | hvetemel (ca.) |
1 1/2 dl | melk |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her