Jeg elsker gjærbakst - og jeg elsker bringebær! Da er det ingen overraskelse at disse lekre bringebærrullene er en kjær favoritt hos meg. Jeg bruker min vanlige oppskrift på søt gjærdeig (som alltid blir vellykket), og benytter det samme prinsippet jeg bruker når jeg lager fylte horn - men tre små snitt tar baksten til nye høyder visuelt sett. Baksten er fylt med bringebærsyltetøy smaksatt med revet appelsinskall og kanel, en nydelig kombo! Imponer med lekker og smakfull gjærbakst du også!
Lurer du på hvordan du får til det fine mønsteret? Ta en titt på denne videosnutten fra Instagram hvor jeg viser hvordan jeg gjør det.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
GJÆRDEIGEN
900 g | hvetemel |
150 g | sukker |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her