Jeg elsker gjærbakst - og jeg elsker bringebær! Da er det ingen overraskelse at disse lekre bringebærrullene er en kjær favoritt hos meg. Jeg bruker min vanlige oppskrift på søt gjærdeig (som alltid blir vellykket), og benytter det samme prinsippet jeg bruker når jeg lager fylte horn - men tre små snitt tar baksten til nye høyder visuelt sett. Baksten er fylt med bringebærsyltetøy smaksatt med revet appelsinskall og kanel, en nydelig kombo! Imponer med lekker og smakfull gjærbakst du også!

Lurer du på hvordan du får til det fine mønsteret? Ta en titt på denne videosnutten fra Instagram hvor jeg viser hvordan jeg gjør det.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

GJÆRDEIGEN

900 g hvetemel
150 g sukker

BRINGEBÆRFYLL & DEKOR

250 g bringebærsyltetøy
1 appelsin , finrevet skall

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste