Det er en hektisk og begivenhetsrik uke for meg. I løpet av denne uken har jeg ferdigstilt to store prosjekter som jeg har jobbet mye med i år, nemlig abonnementstjenesten Trines matklubb og den nye kokeboken min (mer om den i morgen)! I tillegg fylte junior 16 år tidligere denne uken, med behørig feiring med familie og venner. Det har med andre ord gått i hundre fra tidlig til sent, og det har gått så bra! Tusen takk til alle som har kjøpt medlemskap og ellers støttet meg! Det må feires, og hva passer vel bedre enn en stor, saftig og bugnende bløtkake med deilige jordbær!?
Når du skal lage bløtkake er et luftig og høyt sukkerbrød alfa og omega. Hvis du følger oppskriften og tipsene mine nøye er du nærmest garantert et god resultat. Sukkerbrødet dynkes med deilig sitronlimonade eller noe annet som gir en deilig syrlig smak. Mellom de tre lagene fyller jeg jordbærsyltetøy, krem og friske jordbær. Kaken dekoreres så med enda mer krem, friske bær og spiselige blomster. Et populært innslag på kakebordet som metter mange. Noe å tenke på til St. Hans, sommerfesten eller fødselsdagsfesten?
Ingredienser
SUKKERBRØD
5 | egg , romtemperert |
175 g | sukker |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her