En enkel og velsmakende torskerett som tilberedes i ovnen og serveres med ønsket tilbehør. Til tre trenger du omtrent:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

600 g torskefilet (ca.), i terninger på ca 2x2 cm
200 g spinat (ca.)
200 g cherrytomater (ca.), delt i to
4 vårløk , hakket
2 fedd hvitløk , finhakket
1 neve frisk basilikum , finsnittet
2 ss balsamicoeddik
3-4 ss soyasaus
3-4 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
salt og pepper

SLIK GJØR DU

Vask og rens spinaten og fres den i smør eller olje til den nesten faller sammen. Krydre med salt og pepper. Fordel spinaten i bunnen av et ildfast fat, og fordel hvitløk, torsk, tomater og vårløk over.

Rør sammen balsamicoeddik, soyasaus, olivenolje, sitronsaft, basilikum, salt og pepper – og hell over ingrediensene i formen.

Stekes ved 200 grader i ca 20 minutter, eller til torsken er passe stekt. Rør forsiktig i retten en gang under stekingen.

Serveres med ris eller annet tilbehør.

Enjoy!

Skriv ut
  1. Denne så veldig god ut! Jeg elsker bloggen din! 🙂 Jeg har stilt deg et spørsmål på innlegget om minipavlovas med limekrem, men vet ikke om du ser det siden det er litt eldre innlegg. Kan man steke pavlovas i en stekeovn uten varmluft? 🙂

  2. Dette var nok en fiskerett som fikk innertier her i heimen. Mannen i huset er ikke spesielt glad i fisk, men klarte å forspise seg på denne i dag. Tusen takk for supre oppskrifter 🙂

  3. Mmmm! Denne var god! En av de beste og mest lettvinte middagene på lenge! Prøvde med byggris til- veldig godt!

    Tusen takk for en fantastisk fin blogg- som jeg har brukt lenge og anbefalt til mange!

  4. Prøvde oppskriften til middag idag. Saft suse, at noe så enkelt kunne bli så godt! Selv kjerringa vart imponert! Nå blir det nok balsamicotorsk til middags opptil flere ganger i måneden. Nå må jeg prøve noen av de andre flotte oppskriftene dine også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste