ANNONSE - MENY

En saftig og smakfull hamburger er alltid populær hos både store og små, og er perfekt å legge på grillen nå i sommer. Favoritten hjemme hos oss er Angusburgere fra MENY. MENYs dyktige kokker har sammen med pølsemaker Albert Idsøe i Stavanger kvernet, blandet og smakt seg frem til den perfekte burgeren, som består av grovkvernet 100% norsk Angus med nøyaktig 22% fett. Resultatet er en utrolig saftig og smaksrik burger, og er en av mange Matskatter du får kjøpt hos MENY. Du får Angusburgeren i ulike størrelser, enten du ønsker å servere den som en slider eller som et helt måltid.

Angusburgeren serveres her blant annet med sprøstekt tørrsaltet bacon fra Jacobs utvalgte og en raus skive med Raudberget ost fra Himmelspannet, som også er spennende Matskatter fra MENYs rikholdige utvalg. Prøv Angusburger og norske Matskatter neste gang det står hamburger på menyen du også!

Annonse

Ingredienser

4 Angusburgere
4 hamburgerbrød
4 skiver tørrsaltet bacon fra Jacobs utvalgte
4 skiver Raudbergost
2 tomater , i skiver
4 salatblader
4 ss BBQ saus

SLIK GJØR DU

Lag hamburgerbrød og BBQ-saus (eller kjøp ferdig). Stek baconet i tørr stekepanne til det er sprøtt og la det renne av på litt kjøkkenpapir. Skjær opp og gjør klart resten av tilbehøret.

Grill burgerne i ca. 2 minutter på hver side på direkte varme, slik at de får en fin stekeskorpe. Legg deretter burgeren på indirekte varme og la de ettersteke et par minutter til på hver side til de er nesten gjennomstekte. Mot slutten av steketiden legger du en raus skive Raudbergost på hver av burgerne. Varm gjerne også opp burgerbrødene på grillen.

Ha litt BBQ-saus på det nederste burgerbrødet og fyll på med salat, tomat, burger (med ost) og bacon, og legg den øverste delen av burgerbrødet oppå. Stikk gjerne en pinne gjennom burgeren slik at den holder seg samlet, og nyt den umiddelbart, gjerne med ovnsbakt potetsalat og litt ekstra BBQ-saus som tilbehør.

Angusburger med bacon og ost

Vil du legge flere Matskatter på grillen? Sjekk ut denne oppskriften på grillet svinenakke med BBQ-saus og ovnsbakt potetsalat. Les mer om Matskattene her.

VELBEKOMME!

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med MENY. Du kan kjøpe alle ingrediensene i MENYs nettbutikk. Les mer om MENYs nettbutikk her. Visste du at du kan bestille ingrediensene til denne oppskriften og resten av oppskriftene på bloggen via Trines matblogg – og få 5% ekstra Trumf-bonus? Les mer her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.