GLEDELIG JUL!

Snart ringes julen inn. Julematen er kjøpt inn, julebakst og konfekt er i boks, huset er rent og julepyntet, julegavene er pakket og klar – og alle årets juleoppskrifter er publisert og delt. Nå logger jeg av og tar en velfortjent juleferie!
Julaften feires hjemme i Lørenskog sammen med Mathias, min mann Viggo og hans to voksne sønner. På menyen står det langtidsstekt ribbe (saltet i saltlake) med mammas julepoteter og masse godt tilbehør. Til dessert spiser vi riskrem med bringebærsaus. Og har alle vært snille som dukker kanskje nissen opp i år også?
I romjula skal vi slappe av, spise mye deilig julemat, og arrangere vår tradisjonelle juletrefest for familie og venner. Nyttårsaften feires sammen med gode venner, og i år er det vår tur til å være vertskap. Jeg er plutselig tilbake her på bloggen i løpet av romjula med tips om hva du kan lage av julens restemat – og ikke minst med forslag til nyttårsmeny.
Med dette ønsker jeg deg en riktig GOD OG FREDELIG JUL!
PS. Hvis du skulle lure på noe om julematen: Alle juleoppskriftene på bloggen finner du samlet HER og der skal det være noe for enhver smak. Sjekk også forsiden på bloggen for der har jeg samlet mange godbiter som smaker ekstra godt i jula. Klikk deg inn der eller bruk søkefeltene på bloggen, hvor du kan søke på ingredienser og ferdig matrett. Dersom du har spørsmål om Trines matklubb finner du mye informasjon her.