Borddekking 17. mai

Har du middagsmenyen til 17. mai klar? Hvis ikke så kan jeg anbefale denne smaksrike menyen. Vi starter med chilireker, deilige asparges og en smaksrik yoghurtdressing med et hint av sitron til forrett. Hovedretten lages på grillen (eller på koketoppen/stekeovnen) – gled deg til helgrillet ytrefilet av storfe med chilismør og en deilig salat med blant annet cherrytomater og jordbær. Til dessert kan jeg friste med deilig skogsbærparfait med sjokoladesmuler, coulis og friske bær, som kan forberedes flere dager i forveien. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Asparges med chilireker og yoghurtdressing

Asparges med chilireker

 

#HOVEDRETT #

 

Grillet ytrefilet av storfe med chilismør, tomat- og jordbærsalat, samt grillede/ovnsbakte poteter

YTREFILET MED CHILISMØR OG JORDBÆR- OG TOMATSALAT

# DESSERT #

 

Skogsbærparfait med sjokoladesmuler, coulis og friske bær

Solbærparfait med sjokoladesmuler

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Alle 17. mai-menyene finner du samlet her. Sjekk gjerne også ut de øvrige menyene på bloggen her

17. mai menyen

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste