17. MAI-MENYEN 2025; CHILIREKER, GRILLET YTREFILET MED CHILISMØR & SKOGSBÆRPARFAIT
Har du middagsmenyen til 17. mai klar? Hvis ikke så kan jeg anbefale denne smaksrike menyen. Vi starter med chilireker, deilige asparges og en smaksrik yoghurtdressing med et hint av sitron til forrett. Hovedretten lages på grillen (eller på koketoppen/stekeovnen) – gled deg til helgrillet ytrefilet av storfe med chilismør og en deilig salat med blant annet cherrytomater og jordbær. Til dessert kan jeg friste med deilig skogsbærparfait med sjokoladesmuler, coulis og friske bær, som kan forberedes flere dager i forveien. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Asparges med chilireker og yoghurtdressing
#HOVEDRETT #
Grillet ytrefilet av storfe med chilismør, tomat- og jordbærsalat, samt grillede/ovnsbakte poteter
# DESSERT #
Skogsbærparfait med sjokoladesmuler, coulis og friske bær
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Alle 17. mai-menyene finner du samlet her. Sjekk gjerne også ut de øvrige menyene på bloggen her.