Hurra, i dag er det 17 ür siden jeg opprettet Trines matblogg! Det var egentlig ganske tilfeldig, litt før midnatt den 5. januar 2007, at jeg klikket meg rundt i det store internettet og endte opp pü en matblogg. Lag din egen blogg sto det øverst i høyre hjørne. Plutselig hadde jeg klikket meg inn og var i full gang med ü lage min egen matblogg. Jeg ga den navnet Trines mektige matblogg, og kort tid etter publiserte jeg min første oppskrift. Lite visste jeg da hvilken fantastisk reise matbloggen etter hvert skulle ta meg med pü, at jeg skulle bli bestselgende kokebokforfatter med et samlet opplag pü 490 000 bøker, og at jeg etter hvert skulle slutte i juristjobben jeg trivdes sü godt i!

 

Det har vÌrt (og er) en fantastisk reise, og jeg er sü utrolig stolt av det jeg har fütt til. Ta gjerne en titt pü dette innlegget som jeg skrev i forbindelse med bloggens 15 ürs-jubileum, hvor jeg fortalte om reisen, milepÌler, utfordringer, strategier og tanker jeg har rundt bloggen og virksomheten min for øvrig.

 

Trines matblogg inneholder i dag mer enn 3000 oppskrifter og artikler, samt 400 ukemenyer. Besøkstallene det siste üret har vÌrt økende, noe jeg er veldig stolt av tatt i betraktning av at det stadig kommer nye aktører og plattformer til.

 

Det siste üret har jeg, i tillegg til ü oppdatere matbloggen regelmessig, lansert min egen rødvin (Trines Vin Piemonte Barbera), vÌrt pü studietur til Piemonte, matreise til Paris og en liten førjulsturne med kokeboken min TRINES JUL, samt jobbet med min nye kokebok som kommer til høsten. Les mer i mitt tilbakeblikk pü üret 2023 her.

 

Jubileumet feires med rykende fersk gjÌrbakst, nemlig blübÌrsnurrer med vaniljekrem, og et lite tilbud pü Trines matkalender 2024, Nü für du kjøpt kalenderen min til kr. 249 (ordinÌr pris er kr. 299), kjøp den her. Ved ü kjøpe kokebøkene mine og Trines matkalender støtter du arbeidet mitt slik at jeg fortsatt kan fortsette ü dele oppskrifter og matglede her pü Trines matblogg.

 

Tusen takk for følget i nok et matbloggerür!

blĂĽbĂŚrboller med vaniljekrem

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Gratulerer sü mye! Gøy ü følge reisen din. Fant bloggen for 12 ür siden tror jeg og printet ut noen av oppskriftene og siden har jeg klikket innom fra tid til annen bür jeg trenger inspirasjon i matveien.

  2. Gratulerer!! jeg har lĂŚrt meg ĂĽ bake med dine oppskrifter.
    Hvis jeg bruker en oppskrift fra Trine blir 100% vellykket. SĂĽ tusen takk!!!

  3. Svært nyttig blogg, Trine! Oppskriftene er absolutt kjekke å prøve og bruk av disse har lært meg mye innen ulike matretter❣️❣️❣️❣️

  4. Hei. Jeg lurer pü hva slags maskin du bruker til elting av deig? Vi elsker det grove brødet ditt og jeg gikk til anskaffelse av en Kenwood chef, men den har knelet etter 1,5 ürs bruk. Jeg er derfor pü jakt etter en solid eltemaskin som ikke hopper rundt pü benken:-)

  5. Tusen takk Trine for alt du har lagt ut ! Du har inspirert og gjort oss alle lykkelig med dine oppskrifter ❤️ Tusen takk Trine , håper du fortsetter som du gjør lenge !

  6. Gratulerer og takk for raus deling av din blogg og alle dine flotte oppskrifter! Vi har allerede en rekke favoritter! Det er noe litt merkelig ved det at man kan lage noe som smaker godt, men som ikke blir laget igjen. Men noen oppskrifter blir gjengangere og favoritter, og det gjelder mange av dine! Godt nyttĂĽr, Trine!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste