Trines hverdagsmat

Nå er «Trines hverdagsmat» på salg til halv pris – kr. 199! Løp og kjøp! Du kan blant annet bestille den HER.

 

Trines hverdagsmat er min fjerde kokebok. I boken finner du kjapp, enkel, sunn og smakfull hverdagsmat som passer for både store og små, og de fleste rettene står på bordet etter en halvtimes tid. Boken inneholder 80 oppskrifter, og mer enn halvparten av disse er helt nye og er ikke publisert på bloggen. Her er det mettende supper, nydelige salater og småretter, og spennende fiskeretter og kjøttretter. Boken har også et eget kapittel med pasta, bønner og linser, og inneholder mange smakfulle vegetariske retter. Det hele rundes av med åtte deilige hverdagsdesserter, for vi må kose oss litt i hverdagen også, ikke sant?

 

Her er bilder av noen av rettene i boken. Finner du noe som frister?

Sammen med oppskriftene får du også tips som gjør at du lykkes med rettene, samt forslag til hvordan du kan variere rettene etter smak og hva du har tilgjengelig. I tillegg skriver jeg litt om hvordan jeg planlegger middager i en hektisk hverdag og litt om hvilke basisingredienser jeg synes det er greit å ha tilgjengelig på mitt kjøkken.

 

Ta en liten sniktitt i boken her, for å se hvilke oppskrifter den inneholder.

Trines hverdagsmat

Bestill boken HER.

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. KJÆRE TRINE
    Dette er et tips fra Nord -Norge:
    Nå er det sesong for ferskt kvalkjøtt. I dag kjøpte jeg et helt stykke på 3 kg,- billig moro til kr 130 PR kilo rent kjøtt.Det er nydelig med rotgrønnsaker men i dag prøvde jeg din salat med granateple, tomater og rødløk. Det ble både godt og vakkert på fatet.

    Kjøttet trenger bare noen minutter i stekepanna . Noe for deg å eksperimentere med ?

    1. Takk for tips. Hvalkjøtt er dessverre ikke så tilgjengelig her jeg bor, men jeg noterer ned – kanskje dette er et prosjekt for høsten?

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste