Helaften med Trine i Trondheim

Tirsdag den 19. november reiser jeg «hjem» til Trondheim, og inviterer herved til en helaften med mat og god drikke, bokbad, loddtrekning, boksignering og mulighet til å slå av en liten prat. Kommer du?

 

Vi møtes på E. C. Dahls Pub & Kjøkken tirsdag 19. november kl. 18-21. Det vil bli servert en smakfull treretters middag, laget etter oppskrifter fra den nye kokeboken min Trines hverdagsmat. På menyen står:

  • Gulrotsuppe med kokosmelk og chili
  • Torsk med baconsmør og ertepuré
  • Havreterte med friske bær

Pris: kr. 695,-. for treretters middag, inkl. 2 drikke og kaffe. Kjøp billetter HER (må kjøpes på forhånd).

 

I løpet av kvelden blir det også bokbad av meg med Ole Jacob Hoel fra Adresseavisen, og en mulighet til å slå av en prat for de som ønsker det. Etterpå blir det salg av kokebøkene mine til arrangementspris, og muligheter for å få en liten hilsen og signatur med på kjøpet.

Meny helaften

Les mer HER og klikk gjerne «skal» på facebookarrangementet også.

 

Jeg gleder meg!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine:)Sliter med å tenke på alt som er viktig med de forskjellige frø og korna. Hva som må knuses og hva som må bløtlegges ifb.fordøyelse og andre helsemessige ting…I tillegg har jeg cøliaki. Jeg har prøvd å lage dine knekkebrød men de ble bløte ved at jeg hadde de i en tett platsboks. Jeg kastet alle 40 stk.og har ikke laget de siden. Nå ønsker ei venninne av meg å lage etter sin oppskrift men jeg er usikker på om hun har lest seg opp på dette med frø og korn. Tror ikke det. Etter at jeg leste en artikkel om dette ble jeg usikker og har ikke laget knekkebrød. Har fått med meg tips om kullsyreholdig væske men er usikker på om jeg burde bløtlegge alt? Knuse alt i kjøkkenmaskin osv. Kan du hjelpe? Eller kanskje får det fram på bloggen din? Er jo en viktig ting. Hva er fytinsyre og problematikken rundt det?Står jo også noe om at man ikke skal få i seg altfor mye av alle kornene,at solsikke frø har både omega 3 og 6 i seg,ubalanse mellom disse to «omegaene»og at man ikek skal ha for mye av 6’ern i seg.Jeg sikter nå til:http://balanseihverdagen.no/froogkorn/. Venter spent på svar så jeg kan få laget meg sunne, glutenfrie knekkebrød. De som er på markedet er det bare luft i…Like fort sultenrett etter at de er spist(Semper sine)

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste