Pepperkaker

Det er bittebittelillejulaften og alle årets juleoppskrifter er publisert og delt. Alle juleoppskriftene på bloggen er merket med JUL og her skal det være noe for enhver smak. Klikk deg inn der hvis det er noe du lurer på, for nå har jeg logget av for julefeiring med familien.

 

Julaften feires hjemme hos foreldrene mine. Jeg ser veldig frem til å komme «hjem» til Trøndelag, familien og våre kjære tradisjoner – for det er nemlig 17 år siden sist jeg feiret jul der. Andre juledag blir det hjemreise – for så å arrangerer vår tradisjonelle juletrefest for familie og venner. Deretter reiser vi på hytta for noen rolige dager – det er alt for lenge siden sist.

 

Det har vært et hektisk, morsomt og spennende år, og jeg logger nå helt av med god samvittighet og ser virkelig frem til noen fine dager med familien. Jeg er plutselig tilbake i romjulen, og da kan jeg blant annet friste med deilige menyer til nyttårsfeiringen og et tilbakeblikk på matbloggeråret 2018!

 

Jeg ønsker dere alle en riktig GOD OG MATGLAD JUL!

Pepperkaker

HURRA, jeg er semifinalist i VIXEN INFLUENCER AWARDS i kategorien «MAT». Hvis du vil stemme på meg kan du gjøre det HER. Jeg er også semifinalist i kategorien ÅRETS INFLUENCER, men her er det juryen alene som kårer vinneren. Tusen takk til alle dere som har nominert meg! 🙂

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste