Augustmenyen

Sommerferien er over for de fleste av oss og hverdagen er godt i gang. Inviter venner og/eller familie på en deilig sensommermiddag, da vel! Her er mitt forslag til en smakfull treretters meny (klikk på bildene):

 

# FORRETT #

 

Vi starter med tataki av laks, med wasabi, chilimajones, syltet ingefær og en deilig ponzusaus. Dette er smakfull og enkel gjestemat, som gjerne kan gjøres klar i god tid før gjestene kommer. Anretningen bør imidlertid skje rett før servering.

Tataki av laks med ponzusaus

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg steamed buns med soyamarinert svinekjøtt, syltet kinakål og sprøstekt sjalottløk – en smakfull kombo! Også her kan det meste gjøres klart på forhånd.

STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK

STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med en syrlig panna cotta med en smakfull pasjonsfruktsaus. Desserten kan gjøres klar et par dager før den skal serveres.

# VINTIPS? #

 

Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser. Der får du også tips om alkoholfrie alternativer.

 

LYKKE TIL!

 

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. Jeg er litt usikker på hva du mener. Dersom du mener oppskriftene, så kommer du til dem ved å klikke på de ulike bildene. Alle oppskriftene på bloggen er gratis. Dersom du ønsker å bestille ingredienser til en eller flere av rettene på meny.no og få dem levert hjem til deg (forutsatt at du bor i et område de leverer til) kan du klikke på knappen «legg i handleliste/handlekurv» på den enkelte oppskrift. Når det er gjort klikker du på handlevognen øverst i høyre hjørne og bestiller derifra.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste