Det er lillejulaften og alle årets juleoppskrifter er publisert og delt. Alle juleoppskriftene på bloggen er merket med JUL, og her skal det være noe for enhver smak. Klikk deg inn der hvis det er noe du lurer på, for nå logger jeg av for å feire jul med den fine familien min.

 

Julaften feires med min yngste datter Emilie og hennes familie. Deretter blir det en rolig 1. juledag med tur og reindyrfilet på menyen, pinnekjøttmiddag med stesønner 2. juledag og 3. juledag arrangeres vår tradisjonelle juletrefest med familie og venner. Deretter reiser vi på hytta for noen rolige dager, og så blir det nyttårsfeiring i Sverige med gode venner.

Det har vært et morsomt, spennende, arbeidsomt og ganske slitsomt halvår, og jeg logger nå helt av og ser virkelig frem til noen roligere dager. Men før jeg logger av vil jeg ønske dere alle en riktig

 

GOD JUL!

 

Jeg er tilbake i romjulen, og da kan jeg blant annet friste med deilige menyer til nyttårsfeiringen!

Deler samtidig bilder av Mathias og mitt sitt pepperkakehus. Det er bare vår koselige tradisjon, og i år plasserer vi huset for sikkerhets skyld oppå pianoet, for i fjor spiste hundene til storesøsteren opp hele inngangspartiet – og litt til… (og det var selvsagt før matbloggeren fikk tatt bilder av byggverket…)

 

ENJOY!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste